Siverek Belediyesi Çalışıyor, Kırsal Kalkınıyor

Siverek Belediyesince ‘Her Mahalleye Çok Amaçlı Hizmet Evi’ projesi kapsamında kırsal mahallelerde başlatılan çalışmalara devam ediliyor.

Siverek Belediyesi Çalışıyor, Kırsal Kalkınıyor

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce Dönemeç mahallesinde yapımına başlanan Çok Amaçlı Hizmet Evi’nin Kur’an Kursu olarak kullanılacak zemin katının tamamlanmasının ardından çalışmalara hız verilerek 2’inci kat çalışmasına başlandı.

Öte yandan ilçenin en büyük kırsal mahallelerinden biri olan Şekerli mahallesinde başlanan çalışmalar sürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ilçeye 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve en büyük kırsal mahalleler arasında alan Şekerli’de bir süre önce temel betonu tamamlanan Çok Amaçlı Hizmet Evi zemin katında dolgu malzemesiyle doldurulmaya başlandı.

Çalışmaları Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan ile birlikte inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, inşa çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Öncül, “Projemiz kapsamında kırsal mahallelerimizde başlattığımız ve yapımları süren çok amaçlı hizmet evleri inşaatlarını inceledik. Dönemeç mahallesinde şuan çalışmalar son sürat devam ederken, Şekerli mahallesinde ise temel betonu tamamlanan Çok Amaçlı Hizmet Evinde dolgu çalışmasına başlandı. Birkaç ay sonra yapılarımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Mahalle sakinleri, 420 metrekare kullanım alanına sahip bu yapılarımızda her türlü sosyal aktivitelerini yapabilecek. Düğün, nişan, taziye yada mevlitlerde kullanılabilecek Çok Amaçlı Hizmet Evleri gerektiğinde toplantı içinde kullanılabilir. Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



19 Eyl�l 2016 Pazartesi 22:12

http://www.urfa63haber.com/haber/siverek-belediyesi-calisiyor-kirsal-kalkiniyor-4018.html