Çocuk Hastanesinden İstenmeyen Görüntüler

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatak kapasitesinin artırılması nedeniyle zorlukların azalması bekleniyordu. Ancak beklenilen olmadı.

Çocuk Hastanesinden İstenmeyen Görüntüler

Çocuk nüfus bakımında Türkiye’nin Birinci ili olması nedeniyle artan çocuk nüfus yoğunluğu nedeniyle son günlerde iklimsel hava koşularından dolayı çocuklarda grip, Ateş ve çeşitli enfeksiyon hastalıkları baş göstermeye başladı.

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yerine taşınması ile Hastanede yatak kapasitesinin artırılması hasta yakınlarının da sevincine yol açtı.

Ancak Kurban Bayramı Tatili Nedeniyle Polikliniklerin Kapalı Olmasından dolayı şehrin bütün yoğunluğunun Acil servise yüklenmesinden dolayı yine eski görüntüler baş göstermeye başladı.

Aynı yatakta iki çocuğun yatığı, Hasta bekleme salonlarının dolduğu ve Tedavi edilen çocuklarının yakınları tarafından nöbetçi doktora çıkan tahlil sonuçlarını ve hasta hakkında bilgi almak için muayene odasının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Hasta yakınları tarafından yetkililere sitem ederek böyle bir hastaneye böyle görüntülerin yakışmadığı bu tür görüntülerin önüne geçmek için yetkililerin bir an önce çözüm bulmalarını istediler.



10 Eyl�l 2016 Cumartesi 23:02

http://www.urfa63haber.com/haber/cocuk-hastanesinden-istenmeyen-goruntuler-3920.html