Şanlıurfa’mızı Köy Sananlar Artık Yanıldıklarını Kabul Etsinler.

ŞUTİM Yeni Hal Pazarı Derneği ve STK İzlem Platform Başkanı Faruk Akbaş Bayram dolaysıyla Şanlıurfa’da sağlık alanında yaşanan iki önemli konuyu dile getirerek yetkililerin bu konuda daha duyarlı davranmaları konusunda bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa’mızı Köy Sananlar Artık Yanıldıklarını Kabul Etsinler.

Akbaş yaptığı açıklamada Sağlık alanında özelikle bayram sürecinde iki önemli branşın Doktorlarının Şanlıurfa’da bulunmadıklarını İl dışında olduklarını iddia etti ve yetkililer tarafından cevaplanmasını istediği işte o sorular ve iddialar.

Akbaşın Yetkililer tarafından cevaplanmasını istediği

1-) soru Şu Anda Urfa’mızda Anjiyo Yapılıyor mu ?

2-) Bayrama Girerken Plastik Cerrahların Hepsi mi İzinli ?

Kaynağımız sağlam ama; İddialar, asabımızı bozacak cinsten. inşallah, bir yetkili çıkar ‘da  yalanlar, bizde teşekkür ederiz.

1-)iddiaya göre, şu anda Urfa’daki hastanelerin hiç birinde, anjiyo yapılamıyor. nedeniyse, cihazların arızalı olması. dün kalp krizi geçiren hastalar, Ak parti öncesindeki gibi, anjiyo olmak için, çevre illere sevk edilmişler. eğer doğruysa; bu utanılacak bir durumdur. yetkililerin, derhal konuyu çözüme kavuşturmaları gerekmektedir.

2-)ikinci iddia ise; kurban bayramına girerken, tüm plastik cerrahların, izinli olduklarıdır. bu kadar acemi kasabın olduğu bir ilde, plastik cerrahiye, en fazla ihtiyaç olduğu bayram gününde, plastik cerrahların izinli olması, bir talihsizliktir. Dileğimiz: ya bu iddialar asılsız olsun, veyahut konular çözüme kavuşturulsun. ŞANLIURFAMIZI KÖY BELLEYENLER ARTIK YANILDIKLARINI KABUL ETSİNLER  dedi.



10 Eyl�l 2016 Cumartesi 21:42

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfamizi-koy-sananlar-artik-yanildiklarini-kabul-etsinler-3918.html