Beyazgül, Bu Bayramı Daha da Kenetlenmemiz Gerek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Bugün Kurban Bayramı nedeni ile bir basın açıklaması yapıldı.

Beyazgül, Bu Bayramı Daha da Kenetlenmemiz Gerek

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Bugün Kurban Bayramı nedeni ile AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkan vekili İsa Kızıldemir, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Basın toplantısı düzenledi.

Dinimizde iki büyük bayramımızdan biri olan Kurban Bayramını Allah kısmet ederse Pazartesi günü idrak edeceğiz. Bayramlar, Öyle ki, kardeşlik duygularını pekiştirir, toplumsal dayanışmayı artırır, küskünler barışır, yetim, öksüz ve fakirlerin sevindirmesine vesile olur. Bayram günleri barış ve mutluluk günleridir.15 Temmuz gecesi Milletçe yaşadığımız o talihsiz gecedeki kalkışmaya karşı Halkımız din, dil, ırk, renk kimlik ayırt etmeden kenetlenip Ülkemizin Terör örgütleri tarafından işgaline engel olmuştur, bu vesileyle Halkımızı yürekten kutluyorum ve bu Bayramı dahada kenetlenerek birlik beraberlik ruhu içinde geçirelim diyorum.

Kurban kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutar,iyiliklere güzelliklere vesile olur.Bölgemizde yaşanan olaylar hepimizin malumudur, İslam coğrafyasında sadece Müslümanlar zulüm görmektedir.Bu mübarek günlerde duamız zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin biran önce huzura ve rahata kavuşmasıdır,savaşların son bulmasıdır. Ak Partimizde Bayramlaşma Bayramın 2.Günü saat:11.00 da öğretmenevi yanı Hacıbekir sofrasında Bakanımız Sayın Faruk Çelik, Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız, teşkilatlarımızın katılımıyla yapılacaktır. Sizlerin vasıtasıyla tüm halkımızı Bayramlaşmamıza davet ediyorum. Bayramımızın mutluluk, huzur, sevinç içinde geçirmemiz temennisiyle tüm halkımızın bayramını tebrik eder katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.



10 Eyl�l 2016 Cumartesi 16:29

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgul-bu-bayrami-daha-da-kenetlenmemiz-gerek--3914.html