Siverek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Siverek Belediyesi tarafından kent genelinde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Siverek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalar kapsamında Güney ile Ofis mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor. Sevim Figen Erol caddesinde çalışmalarını tamamlanan ekipler, ara vermeden Ahmet Arif caddesinde çalışmalara başladı.

Devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, yolların 1’inci kalite sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. Yılmaz açıklamasında şunları kaydetti: “Ofis ve Güney mahallemizin kesiştiği noktada asfalt çalışmamız devam ediyor. Ekiplerimiz şuan Ahmet Arif caddesinde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Uzunca bir süredir burada çalışmalar devam ediyordu. Bir yandan alt yapı çalışmaları, öte yandan doğalgaz çalışmaları sürerken hemen yakınımıza doğalgaz istasyonu kuruldu. Bu çalışmaların uzun sürmesinin temel sebebi ise doğalgaz akışının daha düzenli ve sağlıklı olması içindi. Bu nedenle mahalle sakinlerine biraz fazla rahatsızlık verildi. Bizlere gösterdikleri sabır ve anlayıştan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.”

Hedeflerinin ilçede yolların birinci kalite asfaltla kaplamak olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “Çok şükür, bununla ilgili memnuniyeti yerinde müşahede ediyoruz. İnsanlarımız da yapılan bu hizmeti yerinde görüp takdir ediyorlar. Siverek hizmetlerin en iyisine layıktır. Bundan sonra da İnşallah gerek alt yapı gerek üst yapı çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek ve Siverek’in hayat standardını, kalitesini hep birlikte yükselteceğiz. Bu arada mesai mefhumu gözetmeksizin Fen İşleri Müdürlüğümüze, Zabıta Amirliğimize ve diğer belediye çalışanlarımıza göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Tüm Siverek halkına hayırlı bayramlar dileyen Yılmaz, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlar getirmesini temenni etti.



9 Eyl�l 2016 Cuma 13:41

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-sicak-asfalt-calismalari-suruyor-3897.html