Amacımız Ülkemize ve İnsanımıza Hizmet Etmektir

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’da bulunan STK ve Kamu Kurumları ziyaretlerine devam ediyor.

Amacımız Ülkemize ve İnsanımıza Hizmet Etmektir

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba bugün Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünü ziyarette bulundu. Şanlıurfa’da Kurulan Orman Bölge Müdürlüğünün bölge bazında ve Şanlıurfa’da yapılan faaliyetler hakkında Bölge Müdürü Ahmet Ünver ve Orman İşletme Müdürü Fadıl Topdağ’dan  bilgi aldı.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğüne yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bölge Müdürü Ahmet Ünver yapılan ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı "Ziyaretlerinden dolayı Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum dedi.

Ünver;  İlin Ormanlık durumu, Ormanların korunması ve Bakımı, Ağaçlandırma çalışmaları, Mesire yerleri ile İlimizde bulunan Şehir ormanları ve 2016 yılı yapılacak ve gerçekleştirilecek programlar hakkında bilgi verildi.  

Ünver;  Hep birlikte Şanlıurfa için çalışmaya devam edeceğiz. Ormancılık adına personelim ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu çalışmalarımız ile Şanlıurfa’da yaşayan vatandaşlarımız için en iyi hizmeti üretme gayreti içerisinde olacaklarını belirten Ünver  bu faaliyetlerin gerçekleşme aşamasında Şanlıurfa'daki ormancılık faaliyetleri, orman teşkilatının ve çalışanların sorunları ve yöre insanının teşkilattan beklentileri ile ilgili Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba’ ya iletildi. "

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba gerçekleştirdiği ziyaret sonunda şu açıklamalarda bulundu. Fakkıbaba  ‘’Amacımız ülkemize ve insanımıza hizmet etmektir." Ağaçlandırma çalışmalarında gösterilen çaba olmak üzere tüm çalışmalar için Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver ve Orman İşletme Müdürü Fadıl Topdağ’a teşekkür ederek yapılacak çalışmalar için başarılar diledi.

 



8 Eyl�l 2016 Per�embe 16:44

http://www.urfa63haber.com/haber/amacimiz-ulkemize-ve-insanimiza-hizmet-etmektir-3885.html