Taşınan Hastaneler Tekrar Açılsın

Haliliye ilçesinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinin taşınmasından dolayı boşalan Hastane Binalarını Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba incelemelerde bulundu.

Taşınan Hastaneler Tekrar Açılsın

Kapanan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanelerin Eyyübiye ilçesinde yeni Açılan 800 Yataklı Araştırma Uygulama Hastanesine taşınması ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinin Osmanbey Kampüsüne taşınmasından dolayı bu hastanelerin eski binalarını Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili A. Eşref Fakıbaba yerinde inceleyerek konu hakkında çevredeki vatandaşların mağduriyetini dinledi.

Buradan taşınan Hastanelerin yakınında bulunan Tılfındır, Akabe,  Topdağı,  Yakubiye,  Haleplibahçe,  Buhara,  Akşemsettin,  SSK, Bağlarbaşı, Devteşti, Süleymaniye,    Akabe, Toki hatta Suruç ve Aligör'e kadar olan bölgedeki tüm vatandaşlar mağdur olmaktadır.

Bu Bölgede yaşayan Vatandaşların ve esnafların mağduriyetini gidermek için Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yaptığı incelemeler sonunda Şanlıurfa eski Çocuk Hastanesi ve Tıp Fakültesi binalarının tekrar Çocuk Hastanesi olarak hizmete açılması acil ihtiyaç olduğunu sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ’a bildirdi.



8 Eyl�l 2016 Per�embe 11:58

http://www.urfa63haber.com/haber/tasinan-hastaneler-tekrar-acilsin-3884.html