Zabıta Belediyenin Dışarıdaki Yüzüdür

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediyesine bağlı zabıta ekipleri ile bir araya geldi. Başkan Baydilli, zabıtanın belediyenin dışarıdaki görünen yüzü olduğunu söyledi.

Zabıta Belediyenin Dışarıdaki Yüzüdür

1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli belediyeye bağlı zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını kutladı. Zabıta ekipleri ile yapılan toplantıda Başkan Metin Baydilli Karaköprü Belediyesi zabıta ekiplerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederken, Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Baydilli'ye zabıtalar günü münasebetiyle çiçek takdim etti.

Başkan Baydilli yaptığı açıklamada 1-7 Eylül arasının zabıta haftası olması münasebetiyle zabıta ekipleri ile bir araya geldiklerini dile getirerek, zabıtanın belediyeleri dışarıda temsil eden, görünen yüzü olduğunun altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Zabıta ekipleri, belediye işlerinin aksaması durumunda ivedilikle müdahale eden ve çözüm üreten birimlerdir. Tüm Türkiye'deki zabıtalarımızın haftalarını kutluyorum. Karaköprü'müzün daha yaşanılabilir ve güvenilir bir şehir olması için zabıtalarımızın hizmetlerinin devamını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Metin Baydilli'nin zabıta haftalarını kutlamalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Baydilli, daha iyi bir Karaköprü için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 



3 Eyl�l 2016 Cumartesi 12:25

http://www.urfa63haber.com/haber/zabita-belediyenin-disaridaki-yuzudur-3814.html