Karaköprü'de Kaldırım ve Trafolar Renkleniyor

Karaköprü Belediyesi, ilçede kötü görüntü veren kaldırım bordürleri ve trafo kulübelerini boyama çalışmalarını sürdürüyor

Karaköprü'de Kaldırım ve Trafolar Renkleniyor

Karaköprü Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri boyaları kalkan kaldırım bordürlerini boyarken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçe sınırlarında DEDAŞ'a ait trafo kulübelerini boyayarak yöresel desenlerle süslüyor. Kış aylarına girmeden boyama işlemlerini bitirmek isteyen ekipler ilçe sınırlarındaki bordür ve trafoların temizlenme ve boyanma işlemlerini bir an önce bitirmek için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Boyaları kalkan ve yerinden sökülen kaldırım bordürleri tamir edilip boyanırken, duvarlarına yazılan yazılar ve afişlerle kötü görüntü veren trafo kulübeleri de rengarenk boyanıyor, Karaköprü'yü simgeleyen 'nar' gibi desenlerle süsleniyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, çalışmaların hızlanması ve bir an önce bitmesi için talimat verirken, boyama ve tadilat işlemleri sırasında vatandaşlar ile çevreye rahatsızlık verilmemesi konusunda ekipleri uyardı. Karaköprü'de kötü görüntüleri ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Baydilli, bordür ve trafo boyama işlemlerinin devam edeceğini dile getirdi.

Trafo ve bordürlerin kirli görüntülerinden kurtarılarak rengarenk boyanması ilçede yaşayan vatandaşları da memnun ediyor. 



2 Eyl�l 2016 Cuma 13:58

http://www.urfa63haber.com/haber/karakoprude-kaldirim-ve-trafolar-renkleniyor-3802.html