Şanlıurfa Şehidini Uğurladı

Siirt'in Pervari İlçesi'nde, teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 27 yaşındaki uzman çavuş Halit Şiltak bugün Hilvan’da düzenlene törenle ebediyete uğurlandı.

Şanlıurfa Şehidini Uğurladı

Siirt’in Pervari ilçesinde  arazi taraması yapan askerler ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıkmıştı, çıkan çatışma sonucunda uzman çavuş Halit Şiltak şehit oldu.

Dün şehit olan Uzman Çavuşun şehitlik haberini  Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, askeri yetkililer ve İlçe Müftüsü Mahmut Şahin tarafından verildi.

Şehitlik haberini alan yakınları fenalaşırken hazırda bekletilen 112 Ambulansta bulunan Sağlık ekipleri tarafından müdahale yapıldı.

Bugün cenazesi Hilvan’a getirilen Evli ve 9 aylık Işıl adında bir kız çocuğu babası Şehit Uzman Çavuş Halit Şiltak düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.

Şehidin cenazesine Şanlıurfa Valisi, Hilvan Kaymakamı, Emniyet Müdürü, Ak Parti İl Başkanı, İlçe Başkanı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Müftülerı ve  Hilvan Halkının yoğun katılımı ile ebediyet uğurlandı



2 Eyl�l 2016 Cuma 12:09

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-sehidini-ugurladi-3801.html