Başkan Ekinci Takımı Yalnız Bırakmadı

Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, TFF 1. Lig 2. Hafta müsabakasında deplasmanda Eskişehir ile karşılaşan Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmadı.

Başkan Ekinci Takımı Yalnız Bırakmadı

Ligin 2. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor zorlu deplasmandan 1 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Takımı zorlu müsabakada yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi oyun ve sonuçlar alacağını söyledi. Ligin 2. Haftasında deplasmanda Eskişehirspor’la karşılaşan Şanlıurfaspor’u Fahri Başkan Mehmet Ekinci, Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ve Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmadı. Müsabaka öncesi takımın bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılacağını belirten Başkan Ekinci’nin maç sonu mutluluğu yüzüne yansıdı. Maç öncesi ve sonrası yaptığı açıklamalarda takımın ilerleyen haftalarda daha iyi oyun ve sonuçlar alacağını dile getiren Başkan Ekinci, “ takımın sıkıntılı süreçte bu denli iyi oynaması ilerisi için umut verici dedi.

Başkan Ekinci müsabaka öncesi şunları söyledi; ”Ligimizin ikinci haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacağız inşallah güzel bir maç olur Şanlıurfa’nın beklediği puan veya puanlar ile dönmek bizim de temennimiz o. Ama zaman içerisinde inşallah daha çok güzel bir takım olacak öncelik ile bu sıkıntılı süreci hep beraber atlatmaya çalışıyoruz. Takımımızda yönetim kadromuzda bu anlamda her şeyin farkında inşallah iyi bir maç olacak diye düşünüyorum. İlk maçlar takımların hazırlık yaptıkları maçlardır. takımların kadrolarının tam oturmadıkları dönemlerdir, bizim de geçen hafta eksikliklerimiz vardı ve eksikliklerimiz bu hafta aramıza katıldılar bundan sonraki süreçte maçlara daha iyi bir şekilde hazırlanmış olacağız ama inanıyorum ki güzel bir maç olacak hedefimiz puan veya puanlar ile buradan dönmek. “

Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ise,” Ekinci başkanıma katılıyorum. Eskişehirspor maçı ligimizin ikinci maçı olması münasebeti ile bütün yönetici arkadaşlarımız ile beraber bir ilki başardık diyelim yüzde seksen arkadaşımız burada birlik ve beraberliğimizi buradan gösteriyoruz. Ekinci başkanım ile beraber burada 3 gündür bu işler ile uğraşıyoruz. İnşallah bu ligde buradan puanlar alarak gitmeyi düşünüyoruz. Güzel bir atmosfer var. Dışarıda bizi Şanlıurfaspor’u destekleyen Eskişehir’de yaşayan Urfalı kardeşlerimiz de desteklemek amaçlı katıldılar. İnşallah hayırlısı ile transferlerimizde eksiklikler var  onu da pazartesi  veya Salı günü tamamlayacağız. Kadromuz ile Lige başlayıp bol bol puanlar ile en büyük temennimiz bu zaten hayırlara vesile olsun biz bu yola inanarak çıktık inşallah her şeyi birlik ve beraberlik içerisinde götüreceğiz.” Dedi.

Müsabaka sonrası zorlu deplasmandan alınan 1 puanın yine de iyi olduğunu kaydeden Başkan Ekinci,” Maç öncesi bol puanlar dedik görüntüler puanlar dedi çok daha iyi oynadık. Eskişehirspor karşısında galip gelebilirdik. fakat yine deplasmanda bir puan çok iyi. Rakibimiz kuvvetli Süper Ligden düşen bir takım. Takımımız kazanabileceğini çok çok iyi bir şekilde gösterdi. Hocamızı ve takımımızı  tebrik ediyoruz.” İfadelerini kullanırken Başkan Bağıban ise,” Gerçekten güzel bir mücadele seyrettik, her iki takımda güzel oynadı. Sahada güzel atmosfer vardı. Puan aldık puanlar alacağız inşallah. Teşekkür ediyorum ve takımızı tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.



29 A�ustos 2016 Pazartesi 11:23

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-takimi-yalniz-birakmadi--3752.html