İnternetten Fuhuşa Zorladı

Eşi dahil 4 kadını, zorla internet üzerinden fuhuşa zorlayan İsmail Y., oğlu Umut Y. ile birlikte Mustafa A. ve Haydar Haluk B. gözaltına alındı.

İnternetten Fuhuşa Zorladı

4 kadını, zorla internet üzerinden fuhuşa zorladıkları öne sürülen 1'i kadın 5 kişi,polis tarafından gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 erkek şüpheli çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

AİLE BOYU FUHUŞ GÖZALTISI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri şikayet üzerine, internet üzerinden erkeklerle para karşılığında anlaşıp 4 kadını zorla fuhuşa zorladıkları iddiasıyla 44 yaşındaki İsmail Y., eşi, 46 yaşındaki A.Y., oğlu 21 yaşındaki Umut Y., 48 yaşındaki Mustafa A. ve 18 yaşındaki Haydar Haluk B.'yi gözaltına aldı.

 

EŞİ FUHUŞA ZORLAMIŞ

Gözaltına alınan şüphelilerden A.Y. de eşi ve diğerleri tarafından zorla fuhuşa zorlandığını ileri sürerek şikayetçi olduğunu söyledi.


MAĞDUR SERBEST KALDI, DİĞERLERİ TUTUKLANDI

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şühpelilerden A.Y. adlı kadın, savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen diğer 4 şüpheli ise 'zorla fuhuş yaptırmak', 'fuhuşa teşvik etmek', 'fuhuş için yer temin etmek' ve 'alıkoymak' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

haberler.com



27 A�ustos 2016 Cumartesi 15:05

http://www.urfa63haber.com/haber/internetten-fuhusa-zorladi-3729.html