Ceylanpınar'da Asfalt Dökümü Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'da da yapılması planlanan prestij caddesi uygulaması çerçevesinde ilk asfalt dökümü gerçekleşti. 4 kilometrelik güzergahta yapılacak prestij caddesi ile Ceylanpınar'ın yeni görünümüne kavuşacak.

Ceylanpınar'da Asfalt Dökümü Başlıyor

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde gerek altyapı gerekse üstyapıda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor. Siverek, Hilvan, Birecik,  Viranşehir ve Haliliye ilçelerinde prestij caddelerini tamamlayarak halkın hizmetine sunan diğer ilçelerde ise aynı uygulamasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'da 1001. ve 1003. caddelerin bulunduğu 4 kilometrelik güzergahı sil baştan revize ediyor.

 

İLK ASFALT DÖKÜMÜ BUGÜN BAŞLIYOR

İlçede personeli ve araç parkı açısından adeta seferberlik başlatan Büyükşehir Belediyesi, prestij caddesindeki ilk asfalt dökümüne bugün başlıyor. Zemindeki kilitli parke taşlarının sökülmesi ve ardından PMT (Plent Miks Temel) dökümü ile güzergahı asfalta hazır hale getiren ekipler, planlama dahilinde asfalt serimine start veriyor.

 

VATANDAŞLAR, BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sayesine ilçelerinde büyük değişim yaşandığını belirten Ceylanpınarlılar, "Eski Ceylanpınar artık yok diyebiliriz. Çalışmalardan memnunuz. Yaz aylarında tozdan, kışın ise çamurdan geçilmez hale gelen Ceylanpınar caddeleri artık modern görüntüsüne kavuşuyor. Çalışmalarından dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştular.

 

KIRSALDA 34 KİLOMETRE YOL ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi ulaşım açısından ilçe merkezinin yanı sıra kırsalda da yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Kırsal yerleşim birimlerinin kendi aralarındaki ulaşımının sağlanması yönünden öncelik sırasına göre çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şu ana kadar toplamda 34 kilometrelik yol güzergahında asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Karayollarından hiçbir farklı olmayan köy yollarının yenilenmesinden dolayı memnuniyetini belirten vatandaşlar da Büyükşehir'in hizmetlerinden mutluluk duyduklarını dile getirdiler.



25 A�ustos 2016 Per�embe 08:12

http://www.urfa63haber.com/haber/ceylanpinarda-asfalt-dokumu-basliyor-3692.html