Şanlıurfa Şehit Ailelerden Tugay Komutanına Ziyaret!

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa’ya yeni atanan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın İsmail Hakkı Köseali'yi ziyaret etti.

Şanlıurfa Şehit Ailelerden Tugay Komutanına Ziyaret!

Ziyarette 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın İsmail Hakkı Köseali ile bir süre sohbet eden Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Tugay Komutanı'na Dernek Çalışmaları, Şehit Aileler ve Gaziler hakkında komutana bilgi veren Başkan Yavuz Komutana yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

Huzur ve Güvenlik Noktasında Cansiperane Görev Yapıyorsunuz! Başkan Mehmet Yavuz,Şehit Aileler Derneği olarak kamu kurum ve kuruluşlarla her zaman diyalog içerisinde olduklarını belirterek, ”Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Şanlıurfa her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizlerde vatandaşlarımızın huzur güvenlik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz.

Allah vatanı için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Sayın İsmail Hakkı Köseali ise Şanlıurfa’da olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, bu ülke dimdik ayaktaysa bunu şehitlerimize ve Gazilerimize borçluyuz. Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir.

Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla her türlü fedakârlığa hazırız.” diye konuştu. Ziyaret sohbet ortamında devam etti.



23 A�ustos 2016 Sal� 17:16

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-sehit-ailelerden-tugay-komutanina-ziyaret--3672.html