Büyükşehir İlk Maçını Yalova İle Oynayacak

2016 - 2017 Sezonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde kura çekimi yapıldı. Buna göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ilk maçında Yalova OKS Sporla eşleşirken, Büyükşehir Takım Koçu Serdar Yıldırım ligde iddialı olduklarını söyledi.

Büyükşehir İlk Maçını Yalova İle Oynayacak

2016 - 2017 Sezonu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi, 1'inci Lig, 2'nci Lig ve Bölgesel Lig fikstürü, kura çekimi ile belirlendi.

Kura sonucu Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1'inci Liginde geçtiğimiz sezon aldığı başarılarla Süper Lig'e adını yazdıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, bu yılki ilk maçında Yalova OKS Sporla eşleşti.

29 - 30 Ekim 2016 tarihlerinde başlayacak ligler için kulüp yetkililerinin heyecanlı olduğu gözlenirken, kuraya katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takım Başkanı ve Takım Koçu Serdar Yıldırım, "Ligde geçici değiliz, kalıcıyız" diyerek Şanlıurfa ekibinin güçlü bir kadro olduğunu söyledi. 

"İKİ YABANCI TRANSFER GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZEREYİZ"

Fikstür çekimi sonrası bir değerlendirme yapan Takım Koçu Yıldırım, "Hedefimiz öncelikle bu ligde misafir olmadığımızı göstermektir. İyi bir fikstür çektik. Sezonun ilk haftalarında takımımıza denk takımlarla eşleşmelerimiz oldu. Bu bizim açımızdan lige tutunmak ve moral motivasyon açısından önemli. Daha sonraki maçlarda güçlü rakiplerimizle karşılaşacağız. Şu an takımımıza iki yabancı transfer gerçekleştirmek üzereyiz. Ufak tefek pürüzler var ve inşallah bu ay sonuna kadar transferlerimiz takımla çalışmaya başlayacak. Hazırlık çalışmalarımız devam ediyor.İnşallah Urfa'ya yakışanı yapacağız. Bu yolda bizlere desteklerini her zaman sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

 

 

 



23 A�ustos 2016 Sal� 09:31

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-ilk-macini-yalova-ile-oynayacak-3662.html