Kaya, Söz Artık Milletindir

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, millet olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmak gerektiğini söyledi.

Kaya, Söz Artık Milletindir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet, CHP Genel Başkanlığı tarafından başlatılan Siyasi Uzlaşma Kültürü Ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette; gündeme dair konular konuşuldu. Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Türk halkının birlik beraberlik örneği sergilediğini vurguladı. 

Siyasi parti liderlerinin vatan için bir araya gelerek birlik beraberlik tablosu oluşturduğunu kaydeden Kaya; " Söz artık milletindir bunu gördük, Liderlerin buluşmasında 3 siyasi parti liderlerinin bir araya gelmesi partilere puan kazandırmıştır.  Gördüğünüz gibi ülkemizin ekonomik kalkınmasını ve büyümesini hazmedemeyenler her taraftan bize saldırıyorlar.  Söz konusu vatan olduğu  zaman siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakmalıyız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmalıyız” diye konuştu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Aziz Aydınlık ise,  amaçlarının tüm yerel dinamiklerin sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara yönelik çözüm arayışında olmak olduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Siyasi Uzlaşma Kültürü çalışmalarıyla ülke ve vatan için ne yapmak gerekiyorsa onu yapmaya gayret edeceklerini ifade eden Aydınlık, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya ve Yönetim Kurulu Üyelerine kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. 

Gerçekleşen ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Aydın, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreter Mehmet Durmuş da hazır bulundu.

 



22 A�ustos 2016 Pazartesi 21:13

http://www.urfa63haber.com/haber/kaya-soz-artik-milletindir-3657.html