Başkan Ekinci, Bu Takım Tüm Şehrin Takımı

TFF 1. Ligde sezonun açılış müsabakasında Ümraniye ile karşılaşan Şanlıurfaspor 3 puana tek golle ulaşırken Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Ekinci, Bu Takım Tüm Şehrin Takımı

Eyyübiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci 1-0 kazanılan müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu. Gaziantep ve Viranşehir’de yaşanan hain terör saldırılarından dolayı buruk bir mutluluk yaşadıklarını belirten Başkan Ekinci, şehitlere Allahtan rahmet diledi. Maç öncesi Eyyübiye Belediyesi tarafından stada giriş yapan taraflara Türk bayrakları dağıtıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla terörü lanetleyen taraftarlar uzun süre ‘Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’ tezahüratları attı.

Fahri Başkanlığını yaptığı Şanlıurfaspor’un sezonun ilk müsabakasına galibiyetle başlamasının ilerisi için umut verici olduğunu dile getiren Başkan Ekinci, ”inşallah ilerleyen haftalarda taraftarların daha çok rağbet gösterdiği müsabakalarda futbolseverleri mutlu eden bir Şanlıurfaspor izleyeceğiz.” Dedi. Başkan Ekinci açıklamasında şunları söyledi;” bizim için buruk bir akşam. Sizin de bildiğiniz gibi Viranşehir’de cereyan eden bir olay yaşandı. Dün Gaziantep’te daha vahim bir olay yaşandı. Bu anlamda terörü lanetliyoruz. Bizim ilimiz bölgemiz güzel şeylerle anılmalı. Milletimizin bu son zamanlarda oluşan milli şuur etrafında ileriye çok daha güvenle bakabilmeli. Bunu bozmak adına uğraş verenler var. 4 yıl aradan sonra sezona ilk kez galibiyetle başlıyoruz. Şunu da ifade etmek gerekir ki stres altında olan bir takım. Birçok sıkıntısı olan ama sıkıntıları bir bir atlatan bir takım. Daha tam olarak ta sezona hazırız diyemeyiz. İnşallah kısa sürede eksikliklerin katılmasıyla beraber herkesin gelip zevkle izlediği bir takım oluşur. Bu takım Şanlıurfalıların takıma bu takıma herkesin destek vermesi gerekir. “

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban ise,” öncelikle yaşanan terör olaylarından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim. İnşallah bu terör olayları bir daha yaşanmaz ve bu son olur. İlk sezonun ilk maçını alıp ilk avantajı yakalamak güzel. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Arzu ederim ki bu ölümler de biter. Biz Şanlıurfalıyız ve takımımızı çok seviyoruz. Halkımız da bu takım yaşayıp bu takımla kalkıyor. Bu başarı inşallah böyle devam eder. Tabi ki zorluklar yaşadık. Transfer eksikliklerimiz var inşallah onları da bu hafta içinde bitireceğiz. inşallah daha güzel günler bizi bekliyor.” Dedi.



22 A�ustos 2016 Pazartesi 08:21

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ekinci-bu-takim-tum-sehrin-takimi--3638.html