Emeği Geçenlere Teşekkür

Şanlıurfaspor basın sözcüsü Şeyhmus Göçmez, Şanlıurfaspor’un transfer engelinin ortadan kaldırıldığını belirterek burada emeği geçen herkese camiamız olarak teşekkür ediyoruz dedi.

Emeği Geçenlere Teşekkür

Perşembe günü Tahkim kurulu kararlarında doğru sonucun çıktığını ve Şanlırfaspor’un haklı olduğunun altını çizen Göçmez, “Uzun zamandır kulüp olarak bu konuda mücadelemizi sürdürdük. Haziran ayında almış olduğumuz 2 dönem transfer yasağı cezasını yaptığımız girişimler sonucu kaldırdık. TFF Tahkim Kurulu da kulübümüze hak verdi ve karar lehimize sonuçlandı. İnşallah bundan sonra bu tür sorunlarla karşılaşmayız” dedi. 

Diğer bir sıkıntının da transferlere engel borçla olduğunu kaydeden Basın sözcüsü Göçmez, Şanlıurfaspor yönetim kurulu olarak yaklaşık 2 milyon TL olan bu borcu ödedik ve transferlerimizi gerçekleştirdik. Transferlerimizin takıma faydalı olacağını düşünüyoruz. Bugün ilk maçımıza yeni oyuncularımızın da katılımı ile çıkacağız. İnşallah ilk maçımızdan 3 puan alarak taraftarlarımıza hediye ederiz” diye konuştu. 

Tahkim kurulu ve Transfere engel borçların ödenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Göçmez, “Başta bakanımız Faruk Çelik, Eyyübiye belediye başkanı ve fahri başkanımız Mehmet Ekinci, Kulüp başkanımız İsmail Bağıban ve tüm yönetim kurulumuzun yanı sıra burada emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” 

Sezonun başlaması ile ilgili olarak Göçmez, TFF 1. Ligde mücadele eden tüm takımlara balarılar diliyor. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İşte Şanlıurfaspor'un Bu Sezon Formasını Giyecek Fotbolcular Yeni Yapılacak Bir Kaç Transfer Haricinde Lisansı yetişen ve bugünkü maça çıkacak olan futbolcular 

 ABDULAZİZ SOLMAZ 
 ALİCAN KARADAĞ 
 AMIN SOLEIMAN ASKAR 
 ARTUN AKÇAKIN 
 BERKAY CAN DEĞİRMENCİOĞLU (Kiralık geldiği takım: FENERBAHÇE A.Ş. ) 
 CEMİL ADICAN 
 EBUBEKİR ELİHOŞ 
 FATİH KALDAN 
 FEVZİ ÖZKAN 
 HACİ DEMİRCAN 
 HALİL KÖÇER 
 HASAN BATUHAN ARTARSLAN (Kiralık geldiği takım: TRABZONSPOR A.Ş. ) 
 HÜSEYİN KALA 
 İSMAİL DİNLER 
 İZZET CANLIKA 
 İZZET YILDIRIM 
 MEHMET UMUT ERSÖZ 
 MERTCAN ÇAM 
 MUHAMMET BEŞİR (Kiralık geldiği takım: TRABZONSPOR A.Ş. ) 
 ÖMER DAĞLI 
 RAMAZAN SAL 
 SİNAN ÖREN 
 ŞABAN ÖZEL 


21 A�ustos 2016 Pazar 11:48

http://www.urfa63haber.com/haber/emegi-gecenlere-tesekkur--3625.html