Tebrikler Koca Yürekli Ablalar

Kundaktaki Çocuklularıyla Okuma Yazma Kursuna Koştular.

Tebrikler Koca Yürekli Ablalar

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde ÇATOM Bünyesinde Açılan Okuma Yazma Kurslarına Kadınlar Büyük İlgi Gösteriyor. Bazı Kadınlar Kurslara Kundaktaki Çocukları İle Birlikte Katılıyor. 

Suruç İlçesinde Kısa Adı ÇATOM Olan "  Çok Amaçlı Toplum Merkezinde "  Yaz Sezonu Olmasına Rağmen Her Yaştan Kadınlara Yönelik Okuma Yazma Kusurları Veriliyor. Yoğun İlginin Olduğu Kurslara Kadınların Bazıları Kundaktaki Çocukları İle Birlikte Katılıyor. 

İlçede Kadınlara Yönelik Merkezleri Sık Sık Ziyaret Eden Ve Kız Çocuklarının Okullaşması Ve Kadınların Okuma Yazma Öğrenmeleri Konusunda Hassas Olan Ve Bir Çok Kızın Okulla Buluşmasını Sağlayan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ÇATOM Merkezini Ziyaret Ederek İncelemelerde Bulundu ÇATOM Sorumlusu Hacer Karakuş 'tam Çalışmalar Hakkında Bilgi Alan Çiftçi Merkezde Kadınların Yoğun İlgi Gösterdiği Okuma Yazma Kursunu Ziyaret Etti Onların Okuma Yazma İçin Gösterdikleri Azime Şahit Oldu.

 

Birim Sorumlusu Hacer Karakuş Tarafından Verilen Okuma Yazma Kursunda Kadınların Dersleri Dikkatle Dinlemesi Ve Her Yaştan Çocukları İle Aksatmadan Devam Etmesi Kaymakam Çiftçi ’yi duygulandırdı. 

Çiftçi Kurs Sırasında Kadınların İş Yardım Ve Çeşitli Konularındaki Sorun Ve İsteklerini Tek Tek Dinledi Çözümü Konusunda Yardımcı Olacağını Belirtti.

 

Kursiyerlere Hitap Eden Kaymakam Abdullah Çiftçi  " Değerli Ablalarım Bacılarım Analarım Sizleri Ayrı Ayrı Tebrik Ediyorum. Sorunlar Ve Sıkıntılar İnşallah Çözülür Bizler Devlet Olarak Yanınızdayız Siz Yeter ki Okuma Yazma Kurslarımıza Devam Edin Bizler Her Zaman Yanınızdayız" Dedi. 

Gününün Büyük Bir Bölümünü Halk İle İç İçe Geçiren Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi ÇATOM Merkezinde Verilen Okuma Yazma Kursunda Kadınların Yoğun İlgisine Duygulanırken Kendisine Ait Sosyal Medya Facebook Adresine Şu Düşüncelerini Yazdı

" 17 Dev Koca Yürekli Ablamız. Kimi Kundaktaki Çocuğunu Almış Gelmiş. Kimi Kilometrelerce Yolu Yürüyerek Geliyor, Kimi Eşinin Bütün Baskılılarını Aşmış Gelmiş. Hepsinin Ortak Amacı Okuma Yazma Öğrenmek. Bütün Bu Zorluklara Rağmen 2 Aylık Eğitim Sonucunda Hepsi Okuma Yazmayı Öğrenmiş Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor. Artık Daha Özgüvenli ve Umutla Bakıyor Hayata. Tebrikler Koca Yürekli Ablalar. Tebrikler Suruç ÇATOM ve Hacer Hanım..."



20 A�ustos 2016 Cumartesi 09:00

http://www.urfa63haber.com/haber/tebrikler-koca-yurekli-ablalar-3620.html