Zehirli Gaz Ele Geçirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, sözde balon imalathanesi yapan işyerine düzenlediği operasyonda insan sağlığına zararlı gaz ele geçirdi. Patlayıcı özelliği olan gazın bulunduğu işyeri mühürlenirken, işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Zehirli Gaz Ele Geçirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı il genelindeki denetimlerini sürdürüyor. Rutin denetimlerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendirerek gerekli müdahalelerde bulunan zabıta ekipleri, son olarak sözde balon imalathanesi yapan işyerine baskın düzenledi.

Emniyet Caddesi üzerindeki bir apartmanın alt katında kendi kurduğu düzenekle balonlara gaz dolumu yapan işyerine giden zabıta, adresteki tüm balonlara ve zehirli gazların bulunduğu depolara el koydu. Aynı zamanda patlayıcı özelliği olan gazın insan sağlığı için tehdit içerdiğini tespit eden zabıta, işyerini de mühürledi. Büyükşehir zabıta ekipleri işyeri işletmecisi hakkında yasal işlem başlatırken, el konulan malzemeler tutanak altına alındı.

 

 



19 A�ustos 2016 Cuma 15:28

http://www.urfa63haber.com/haber/zehirli-gaz-ele-gecirildi-3617.html