Haliliyede Zabıta Denetimleri Sıklaştırıldı

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik sürdürdüğü denetim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Haliliyede Zabıta Denetimleri Sıklaştırıldı

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdalar tüketmesini sağlamak ve halk sağlığını korumaya yönelik ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor. Denetimleri hassasiyetle ve kapsamlı olarak yürüten zabıta ekipleri, gerekli şartları yerine getirmeyen işyerlerine yönelikte cezai işlem uyguluyor. 

Zabıta ekipleri; Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü Müslüm Sade ve Gıda, Yem Şube Müdürü Ahmet Yeşilnacar ile birlikte Veysel Mahallesi’nde denetim yaptı. Pastane, fırın, bakkal, kasap ve lokantalara yönelik sürdürülen denetim çalışmaları kapsamında son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri ve içeceklere el konulurken, tavuk taşlığını kıyma et diye satan bir kasaba yasal işlem başlatıldı.

 

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ilçe genelindeki denetimlerin özverili olarak devam ettiği ve halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını aralıksız süreceği bildirildi.



19 A�ustos 2016 Cuma 12:02

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliyede-zabita-denetimleri-siklastirildi-3610.html