ŞUSKİ'de Kış Hazırlığı Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Bünyesindeki ŞUSKİ, kış aylarında olası olumsuz olayların önüne geçmek için çalışma temposunu arttırdı.

ŞUSKİ'de Kış Hazırlığı Başladı

Altyapıda revizyonun yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım çalışmalarını arttıran ŞUSKİ'de hedef vatandaşa sorunsuz bir kış mevsimi yaşatmak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine devam ediyor.

Yapılan rutin faaliyetlerin yanı sıra kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle temposunu artıran ve yoğun yağışlarda sorun yaşanmaması için çalışan ŞUSKİ ekipleri, gece ve gündüz şeklinde vardiyalı hizmetini sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, son 6 ayda Şanlıurfa şehir merkezinde 25 bin 686 metre kanalizasyon hattı temizliği yaparken, ayrıca 19 bin 359 adet vidanjör talebine planlı ve anında dönüş sağlayarak yaşanacak mağduriyetlerin önüne geçti.

Kış aylarının ve yağışların yaklaşması nedeniyle gece ve gündüz vardiyaları ile çalışmalarına devam eden ŞUSKİ Bakım-Onarım ekipleri, bin 70 adet yeni menfez yapımı da  gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarda Büyükşehir Belediyesinin diğer birimleriyle koordineli çalışan ŞUSKİ Bakım-Onarım ekipleri, ihtiyaç duyulan yerlerde 6 bin 173 adet kanalizasyon baca revize çalışmalarını da yerine getirdi. Bu sayede oluşan arızalara müdahale edilirken ekipler, asfalt ve yol ağına zarar vermeden milli sermayeyi koruyarak şekilde bakım-onarım faaliyetlerine devam ediyor.

 

 

 



18 A�ustos 2016 Per�embe 14:19

http://www.urfa63haber.com/haber/suskide-kis-hazirligi-basladi-3596.html