Şanlıurfaspor, Ümraniyespor Maçına Alt Yapı İle mi Çıkacak ?

Bu hafta sonu başlayacak olan PTT 1. Lig 2 gün kala Şanlıurfaspor hakkında TFF tarafından verilen transfer yasağı belirsizliğini koruyor.

Şanlıurfaspor, Ümraniyespor Maçına Alt Yapı İle mi Çıkacak ?

Geçen sezon Hakan Aslan transferi nedeniyle Boluspor ile yaşadığı anlaşmazlığa düşmüştü. Yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte Eyyubiye Belediye Başkanı ve Şanlıurfaspor fahri başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfaspor Kulüp başkanı İsmail Bağıban ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Boluspor yöneticileri ile bir araya gelerek aradaki anlaşmazlık tatlıya bağlanarak çözüme kavuşturulmuştu.

Yapılan anlaşma sonucunda davanın düşürülmesi için Boluspor TFF’ye başvurdu. Ancak TFF Tarafından Dava red edildi. Davanın reddinden sonra  Şanlıurfaspor yöneticileri tarafından transfer yasağı kalkması için TFF Bir heyetle  gönderildi. Transfer yasağının kalkması için gerekli girişimler başlatıldı.

Ancak yapılan girişimler sonucunda TFF Tarafından transfer yasağının kalkması ile ilgili bir gelişme yaşanmadığından dolayı Şanlıurfaspor bu hafta oynayacağı Ümraniyespor maçı öncesinde transfer yasağı ile boğuşmaya başladı. 

Dün açıklanan tahkim kurulu kararında Şanlıurfaspor’un Transfer davası ile ilgili hiçbir gelişme yaşanmadı. Önümüzdeki günlerde TFF Tarafından ek bir karar çıkmaz ise Şanlıurfaspor Pazar günü oynayacağı Ümraniyespor maçına yeni transferlerden yoksun altyapıdan ve yedek kadro ile çıkmak zorunda kalacak.

 

 



18 A�ustos 2016 Per�embe 10:35

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-umraniyespor-macina-alt-yapi-ile-mi-cikacak--3591.html