Siverek’te Çalışmalar Hızlandırıldı

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hızlandırıldı.

Siverek’te Çalışmalar Hızlandırıldı

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ofis mahallesinde sıcak karışım asfaltın tamamlanmasının ardından alt yapı çalışmaları biten Güney mahallesinde asfalt ve beton yol onarım çalışmalara başladı.

Belediye ekiplerince mahallenin ana caddeleri sıcak asfalt ile kaplanırken bozulan beton yollarda bakım ve onarım çalışmasına başlandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Ofis mahallesinde sıcak asfalt çalışmasının sona erdiğini söyledi. Bugünde Güney mahallesinde çalışmaya başlandığını belirten Başkan Vekili Hatipoğlu, “Siverek Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz ise yürütülen çalışmaları inceleyip kontrol ediyor. Abdalağa ve Bahçelievler mahallemizde ise sıcak asfalt öncesi hazırlıklarımız sürüyor. Daha önce de söylediğimiz gibi büyükşehirlerde örneğin Ankara, İstanbul yâda başka bir şehirde hangi kalitede yol ve cadde varsa Siverek’imize de bunları kazandıracağımızı sözünü vermiştik. Halkımıza hangi hizmeti yaparsak yapalım milletimiz bunun en iyisine layıktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmaların memleketimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Darbe girişimi sırasında dik bir duruş sergileyen Sivereklilere de teşekkür eden Başkan Vekili Hatipoğlu, “Paralel yapı diğer adıyla FETÖ darbe girişiminde 27 gün meydanları boş bırakmayan Siverek halkının emrindeyiz. Biz onlara hizmet anlamında ne kadar çok efor sarf edersek edelim onlar bütün bu yapılanların en iyisine layıktır. Onların dik duruşu bizim çalışma azmimizi arttırdı” diye konuştu.

Öte yandan Abdalağa ve Bahçelievler mahallelerinde ise sıcak asfalt çalışması kapsamında kilit taşı söküm çalışmalarının sürdüğü bildirildi.



15 A�ustos 2016 Pazartesi 18:40

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-calismalar-hizlandirildi-3557.html