Hatipoğlu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Siverek Belediyesi tarafından Ofis mahallesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Hatipoğlu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı ve beraberindekiler cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarının bittiği yerlerde incelemede bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Hatipoğlu daha sonra çalışmaların devam ettiği alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlçe genelinde 7 ile 15 metre arasında bulunan cadde ve sokaklarda asfalt, beton ve kilit taşı çalışmalarının Siverek Belediyesi tarafından yapıldığı aktaran Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Ofis mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını incelemek üzere ekibimizle birlikte çalışma yerindeyiz özellikle mahallenin 7 ile 15 metre arası cadde ve sokaklarını Siverek belediyesi olarak gerek sıcak asfalt gerek kilit taş (parke) gerekse beton çalışmalarını bizler yapmaktayız. Kısa bir süre öncede 120 ton sıcak asfalt,  150 bin metre kare beton, 80 bin metre kare kilitli taş ihalesini bitirmiş bulunuyoruz, bugünde sıcak asfalt serimini yerinde inceledik. Bunun yanı sıra gerek beton gerekse kilitli taş çalışmalarımız devam etmektedir, bugün ofis mahallesindeyiz, yarın güney mahallesinde olacağız bir başka gün farklı bir mahallemizde olacağız. İnşallah Siverek halkımızı kısa bir süre sonra daha güzel ve temiz cadde ve sokaklara kavuşturacağız.

Siverek Halkı Kayseri’de Konya’da Ankara’da hangi kalitede asfalt cadde kaldırımları varsa onları halkımıza inşallah sunacağız, halkımız bu hizmetlerin daha da iyisine layıktır. Halkımız için ne yapsak ta azdır. Özellikte bu halk bundan sonra bu darbe girişiminden sonra göstermiş oldukları dik duruşlarından dolayı biz onlara minnettarız gece gündüz de onların emrinde olacağımızı söylüyoruz. Çalışmalarda emeği geçen Fen işlerinden sorumlu Başkan Yardımcımıza, ekibine ve firma yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bu hizmetin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum’’dedi.



12 A�ustos 2016 Cuma 15:50

http://www.urfa63haber.com/haber/hatipoglu-calismalarini-yerinde-inceledi-3519.html