Hilvan İçme Suyu Tesisi Tam Kapasitede

Hilvan'da yıllarca yaşanan içme suyu sıkıntısını kurmuş olduğu İçme Suyu Arıtma Tesisi ile tarihe gömen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, modern tesisin kapasitesinden dolayı oluşan enerji açığına kalıcı çözüm buldu.

Hilvan İçme Suyu Tesisi Tam Kapasitede

Hilvan'da içme suyu sağlayan bu dev tesisin enerji kesintileri sebebiyle oluşan enerji açığından dolayı  tam randıman alınamıyordu. Bu kapsamda oluşan su kesintilerine çözüm bulmak için Jeneratör altyapısı sağlamlaştıran Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, oluşan enerji kesintilerinin önüne geçti. 

Tesisin güçlenilmesi ve daha uzun ömürlü olması için motopomp ve dalgıçların bulunduğu iskele yapısını da güçlendiren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri,  modern tesisin tüm sorunlarını tamamlayarak ilçeye kalıcı hizmetler gerçekleştirdi.

Çalışmaları incelen Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma,  sürdürülen çalışmaları denetledi.

 

Öte yandan Hilvan kent merkezinde bulunan 3 bin tonluk su deposuna 17 bin metre içme suyu hattıyla taşınarak maliyetsiz ve kaliteli bir şekilde ilçe halkının hanelerine ulaşıyor.

 

 



9 A�ustos 2016 Sal� 14:41

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvan-icme-suyu-tesisi-tam-kapasitede-3477.html