Başkan Yılmaz çalışmaları yerinde inceledi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğünce Ofis mahallesinde başlatılan çalışmaları inceleyerek, esnafla görüştü.

Başkan Yılmaz çalışmaları yerinde inceledi

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce Ofis mahallesinde başlatılan hummalı çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, mahalle sakinleri ve esnafla bir araya geldi. Kilit taşı sökümü ardından PMT serimi yapılan mahallede sıcak karışım asfalt çalışmasına başlandı.

Mahallede yoğun bir çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Ofis mahallemizde alt yapı çalışmasını tamamen bitirdik. Bizde Siverek Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarıyla ilgili çalışmalarımıza başladık. Bu bağlamda asfalt öncesi PMT serimi yapıldı. Yarında Rabbim nasip ederse aynı alanda sıcak asfalt çalışmasına başlayacağız. Kısa süre içinde Ofis mahallesinin tamamında üst yapıda sıcak karışım asfalt çalışmasıyla tamamlanmış olacak” dedi.

Mahalle sakinlerine sabırlarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, “Zira alt yapı çalışmaları biraz zorludur. O çalışmalar esnasında mahalle sakinlerimize ve esnafımıza bir süre rahatsızlık verdiğimizin farkında idik. Kendileri sabır gösterdi ve bu sabrın karşılığında birinci sınıf diye tabir ettiğimiz bir yola kavuşturuyoruz” diye konuştu.

Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, esnafla görüşerek istek ve taleplerini dinledi.



9 A�ustos 2016 Sal� 09:22

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yilmaz-calismalari-yerinde-inceledi-3469.html