Parklar Haliliye Halkı İçin Yenileniyor

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda vatandaşların spor yapmalarını sağlamak ve çocukların eğlenceli vakit geçirmek amacıyla yeni oyun grupları ve fitness aletleri monte ediyor.

Parklar Haliliye Halkı İçin Yenileniyor

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla yaz aylarıyla birlikte vatandaşların uğrak mekanı haline gelen parklardaki yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, vatandaşların sağlıklı spor yapmaları amacıyla eksik bulunan parklara fitness aletleri, çocukların eğlenceli vakitler geçirmesi amacıyla da oyun grupları monte işlemlerini tamamladı. İmam Bakır, Selçuk Polat, Ali Balak ve Arap Hoca parklarına fitness aletleri yerleştiren ekipler, Karşıyaka ve İmam Bakır parklarında da yeni oyun gruplarının montesini tamamlayarak kullanıma sundu. Oyun grubu ve fitness aletlerinin zeminlerinin kauçuk döşeme çalışmaları da en kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

 

Öte yandan Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklardaki bakım onarım, budama ve ağaç bakım çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.



8 A�ustos 2016 Pazartesi 16:11

http://www.urfa63haber.com/haber/parklar-haliliye-halki-icin-yenileniyor-3465.html