Bakan Akdağ, Hizmetlerimizi Taçlandıracağız

Demokrasi ve Şehitler mitingi için Şanlıurfa'ya gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, 15 Temmuz'dan buyana sergiledikleri duruştan dolayı Büyükşehir Belediyesine ve ilçe belediyelere teşekkür etti.

Bakan Akdağ, Hizmetlerimizi Taçlandıracağız

Büyükşehir Belediyesi ziyareti kapsamında Bakan Akdağ'ı karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi protokol salonuna geçerek basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Verdikleri hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm Belediye Başkanlarına teşekkür eden Bakan Akdağ, 15 Temmuz'dan buyana sergiledikleri dik duruşundan dolayı tüm Şanlıurfalılara teşekkür etti. 

BAKAN AKDAĞ, "ŞANLIURFA, ŞANLI ÜNVANI TEKRAR BÜYÜK BİR KAHRAMLIKLA GÖSTERMİŞTİR" 

Peygamberler şehri Şanlıurfa'nın tarihin her döneminde mübarek bir şehir olduğunu tekrar tekrar gösterdiğini dile getiren Bakan Akdağ, "Şanlıurfa, nasıl ki Kurtuluş Savaşında Şanlı unvanı alacak seviyede kahramanlık göstermiş ise aynı  kahramanlığı 15 Temmuz'daki darbe girişimi karşısında da göstermiştir. Bu vesile ile tüm Şanlıurfalı hemşerilerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

 

BAKAN AKDAĞ, "HİZMETLERİMİZİ TAÇLANDIRACAK BİR DÖNEME GİRİYORUZ" 

Bakan Akdağ, "Bir taraftan bu zalimleri devlet kademelerinden temizlerken bir taraftan da hizmetlerimizi taçlandıracağımız bir döneme giriyoruz. Hangi şer, kuvvet Türkiye'yi zayıflatmak isterse istesin, bunun adı bazen maşalar olan PKK Terör örgütü olabilir, bazen DEAŞ terör örgütü, bazen de en son meseledeki FETO çetesi olabilir. Hiç heveslenmesinler bu milletle baş edemezler. Canını imanı, vatanı, bayrağı ve ezanı için feda etmekten çekinmeyen 79 Milyon milletle baş edemezler. Görecekler ki önümüzdeki günlerde millet bu şahlanışını ve beraberliğini devam ettirecektir. Allah'ın izniyle hem Türkiye'nin hemde tüm mazlum ülkelerin umudu olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Gerçekleştirilen basın açıklamamasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanlık makamına geçen Bakan Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Bakan Akdağ'a Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini anlatan Başkan Nihat Çiftçi,  ziyaretlerinden dolayı Bakan Akdağ'a teşekkür etti. 

Bakan Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ilçe belediye başkanları görüşmenin ardından Balıklıgöl'e giderek bölgenin tarihi alanlarını gezdi. 



8 A�ustos 2016 Pazartesi 11:09

http://www.urfa63haber.com/haber/bakan-akdag-hizmetlerimizi-taclandiracagiz-3454.html