Başkan Kudat, Tek Hedef Şampiyonluk

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lige çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Başkan Kudat, Tek Hedef Şampiyonluk

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekibi Karaköprü Belediyespor, 3. Lig parolasıyla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Faruk Çelik Spor Kompleksinde başlayan yeni sezon açılışı öncesi tesislerde kurban kesilirken, ilk idmanı kulüp başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler de izledi. 

KUDAT: “TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Yeni sezonun ilk antrenmanını izleyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, takımın tek hedefinin şampiyonluk olduğunun altını çizerek futbolcuların sakatlıksız bir sezon geçirmesini diledi. Kudat, “Şanlıurfa’ya ikinci bir profesyonel takım kazandırmak için kadromuzu güçlendirdik ve sezona en iyi şekilde girmek için hazırlıklarımızı yaptık. Şampiyon olmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz ve inşallah sezon sonunda şampiyon olacağız” diye konuştu.

 

TOSUN: “İKİNCİLİK KESİNLİKLE BAŞARI DEĞİL”

Yeni sezonda Karaköprü Belediyespor’u çalıştıracak olan teknik direktör Yaşar Tosun yaptığı açıklamada ilk idmanlarını yaptıklarını ve pazartesi gününden sonra sezona çift idmanla hazırlanacaklarını söyledi. Tosun, “Karaköprü ’nün hedefleri büyük ve biz de bu bilinçle buraya geldik. Futbolcu kardeşlerimiz de yetenekli. Bunun yanında tecrübeli ve üst liglerde oynamış arkadaşlarımız var. Hedefimiz şampiyonluk ve elimizden geldiğince bunun peşinde koşacağız. İkincilik bizim için kesinlikle başarı değildir ve sezon sonunda amacımıza ulaşmayı ümit ediyoruz” dedi.

 

Takım kaptanı olan tecrübeli futbolcu İbrahim Ülüm, takımın şampiyonluk için kurulduğunu ve şampiyon olacaklarını kaydetti. Ülüm, iyi transferler yaptıklarını ifade ederek taraftarların desteğini istediklerini sözlerine ekledi.



8 A�ustos 2016 Pazartesi 10:28

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kudat-tek-hedef-sampiyonluk-3452.html