Hayaller, Büyükşehir'le Gerçek Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ile spor liselerine yerleşmek isteyen gençleri hayallerine ulaştırıyor.

Hayaller, Büyükşehir'le Gerçek Oldu

Bu yıl Büyükşehir bünyesindeki kurslara katılan 300 öğrenciden 102'si ilgili eğitim kurumlarındaki sınavları kazanarak büyük mutluluk yaşadı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine yönelik eğitim kursları sürüyor. Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de değişik branşlarda kurslar açarak bu yöndeki çalışmalarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, son olarak üniversiteyi kazanan gençlerin mutluluğuna ortak oldu. 

Kent merkezi, Birecik ve Viranşehir ilçelerindeki 3 merkezde her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören BESYO kurslarına katılan 300 öğrenciden 102'si şimdiden ilgili eğitim kurumlarındaki sınavlarda başarı gösterdi. Türkiye'nin değişik illerindeki üniversite ve liselerde 10 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek olan sınavlara hazırlıklar sürerken, sınavlardaki başarı oranının daha da artacağı tahmin ediliyor. 

SEDAT ERDAL, "BAŞARININ KAYNAĞI NİHAT ÇİFTÇİ'DİR" 

Kurslarda gençlerin çalışmalarına yön veren Beden Eğitim Öğretmeni Sedat Erdal, öğrencilerin başarısında Büyükşehir Belediyesi'nin büyük katkısı olduğunu söyledi.

 

Öğretmen Sedat Erdal yaptığı değerlendirmesinde, "Gençlerimize emek vererek onların üniversite ve lise hayallerine kavuşmalarını sağlıyoruz. Bu yıl ki kurslarımızı Ocak 2016 döneminden itibaren sürdürüyoruz. Sınavlar Türkiye'nin değişik bölgelerinde farklı tarihlerde yapılıyor ve bizler şuanda il geneli olarak 102 öğrencimizi kazandırdık. Bu bizim için büyük mutluluk. Tabi ki bu başarının ana kaynağı Büyükşehir Belediyesi ve Sayın Başkanımız Nihat Çiftçi'dir. Kendisine tüm emeklerinden dolayı öğrenci arkadaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. 10 Eylül tarihine kadar devam edecek sınavlarla birlikte kazanan öğrenci sayımızı daha da üst seviyelere taşıyoruz" diye konuştu.



28 Temmuz 2016 Per�embe 14:11

http://www.urfa63haber.com/haber/hayaller-buyuksehirle-gercek-oldu-3274.html