Büyükşehir'den Dar Gelirli Ailelere Meyve İkramı

Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere taze meyve ikramında bulunuyor.

Büyükşehir'den Dar Gelirli Ailelere Meyve İkramı

Büyükşehir kontrolünde bulunan Şehit Nusret Fidanlığında toplanan meyveler paketlenerek ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Dar gelirli ailelere yönelik gıda malzemesi, temizlik ve ev gereçleri gibi yardımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kontrollüğünde bulunan Şehit Nusret Fidanlığında yetişen meyveleri toplayarak dar gelirli ailelere ulaştırıyor.

GAP Vadisi Projesi içerisinde yer alan fidanlığın her türlü bakımını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, hasadını yaptığı meyveleri toplayarak paketliyor.  Ardından fidanlığa gelen araçlara yüklenen meyveler, Kültür Sosyal İşler Dairesi Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere naklediliyor. Her hasat döneminde farklı bir meyveyi ailelere ulaştıran Büyükşehir Belediyesi'nin çalışması vatandaşların da takdirini topluyor.

İkram dağıtımı sırasında ailelerin diğer ihtiyaçları konusunda fikir sahibi olan Büyükşehir ekipleri, belirlenen program dahilinde diğer yardımlarını da adreslere ulaştırıyor.

200 bin metrekarelik bir alana sahip olan fidanlıkta; üzüm, elma, nar, kayısı ve zeytin gibi birçok meyve çeşidi yetiştiriliyor.

 



14 Temmuz 2016 Per�embe 14:15

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehirden-dar-gelirli-ailelere-meyve-ikrami-3082.html