Şanlıurfaspor’da Transfer Hareketliliği

(Güncel) Kulüpten ayrılan futbolcuların yerine kulübe yeni katılan futbolcular Bolu Kapında takım katılacak

Şanlıurfaspor’da Transfer Hareketliliği

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor Bolu’da Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcıları; Hayati Soydaş, Ümit İnal, Timur Atalay gözetiminde sürdürülen kampta bazı futbolcular ile karşılıklı olarak yolların ayırdı.

Şanlıurfaspor’da yollarını ayıran futbolcular için şu açıklama yapıldı. “Kamp kadromuzda yer alan ve sözleşmeli profesyonel futbolcularımız Coşkun Kılıç, Hami Çolak ve Oğuz Çalışkan ile yollarımız karşılıklı anlaşarak ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine kulübümüze vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür eder futbol yaşantılarında başarılar dileriz.

İhtiyaç duyulan mevkilere transferler devam ediyor.

Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Futbol şube sorumlusu M. Giray Küçük, Transfer komitesinden yöneticiler Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde futbolcular kendilerini sarı yeşilli ekibe bağlayan imzayı attı.

 

Kulüp başkanı İsmail Bağıban, 3 futbolcunun da kendilerini kanıtlamış iyi futbolcular olduğunu kaydederken, “Bizler yönetim kurulu olarak onlara inanıyoruz. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur” dedi.



12 Temmuz 2016 Sal� 20:23

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporda-transfer-hareketliligi-3062.html