Harran Tıp Hasta Ve Yakınlarına Bayramı Hissetirdi

Harran Üniversitesi Tıpt Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bu yıl Ramazan Bayramı münasebetiyle hastaneye başvuran tüm hasta ve hasta yakınlarına bayramın ikramı olan şekeri ikram ettiler. Bayramın 1.’ci günü başlatılan bu uygulama bayram süresince devam edecek.

Harran Tıp Hasta Ve Yakınlarına Bayramı Hissetirdi

BAŞHEKİM YARDIMCISI HASTALARI ZİYARET ETTİ

Bayram dolayısıyla hastaneden yatan hastaları ziyaret eden Hastane Başhekim yardımcısı Yrd. Dr. Durdun Çadırcı ve hastane müdürü Müslüm Cesur hasta ve hasta yakınlarına şeker ve çikolata ikramında bulundular.

Bayram günü hastalıkları dolayısıyla evinden uzak hastanede gününü geçiren hastalara acil şifalar dileyen Başhekim Yardımcısı Yrd. Dr. Durdun Çadırcı; “ Hastaneden bulunan hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ettik. Onlara da bayramı hissettirmek için şeker ve çikolata ikram ettik.  Hal hatırlarını sorduk. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Hastanemizde yatan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Ve bir dahaki bayramların aileleri ile huzur içerisinde geçirirler” dedi.

Yrd. Doç. Dr. Çadırcı, ayrıca Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın’a bu yıl bayramın birinci gününden itibaren gelen her hasta ve yakınına şeker ikramı başlattığı için de hastane yönetimi olarak teşekkür ettiklerini dile getirdi.



7 Temmuz 2016 Per�embe 10:48

http://www.urfa63haber.com/haber/harran-tip-hasta-ve-yakinlarina-bayrami-hissetirdi-2973.html