Başkan Çiftçi’ye Teşekkür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığa personelleri tarafında Mezarlıklarda gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlar memnun

Başkan Çiftçi’ye Teşekkür

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığa tarafında bayramdan bir gün önce Bütün mezarlıklarda gerekli temizlik ve çevre düzeni sağlanmıştır.

Bayramın birinci günü ise Mezarlıklara yakınlarının ziyaretine gelen vatandaşları Mezarlık görevlileri tarafından Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlara şeker ikram edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafında bir ilke imza atılarak Mezarlıklara gelen vatandaşlara yakınlarının başında okumak ve Büyükşehir Belediyesinin kalıcı bir hediyesi olarak Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarına ait Süreler ve Dualar Yasin adlı kitap hediye edildi.

Hediyeyi alan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesini bu çalışmasından dolayı taktir ettiklerini ayrıca Mezarlıklarda görevliler tarafından gösterilsen ilgiden dolayı bütün görevliler adına Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkür etiler.



5 Temmuz 2016 Sal� 21:05

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ciftciye-tesekkur--2960.html