ASPİM’den Şehit Ailelerine Ziyaret

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) tarafından şehit aileleri ziyaret edildi.

ASPİM’den Şehit Ailelerine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yaklaşan bayram öncesi şehit ailelerin evi ziyaret edildi. Kent merkezindeki evleri Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve ASP İl Müdürü Murat Demirkol, ilçelerdeki evleri ise, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri ve personeller ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaret kapsamında Vali Yardımcısı Ufuk Akıl, canlarını feda ederek, milletimize eşsiz bir vatan bırakan aziz şehitlerimizi rahmet; gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Gazi ve şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ederek Mübarek Ramazan bayramlarını kutladıklarını söyledi.

ASP İl Müdürü Murat Demirkol ise, “Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu anlarda acısına ortak olarak bizleri birbirimize kenetleyen zincirin ayrılmaz halkası olduğunu ve vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm şehit ve gazilerimizin buruk geçen ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlar her zaman yanlarında olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Ziyaret esnasında ASP İl Müdürlüğü tarafından şehit ailelerine çeşitli hediye verildi. Şehit aileleri ise yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını ifade etti.  



3 Temmuz 2016 Pazar 17:52

http://www.urfa63haber.com/haber/aspimden-sehit-ailelerine-ziyaret-2928.html