Mezarlıklarda Bayram Hazırlığı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklarda bayram hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Mezarlıklarda Bayram Hazırlığı

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla vatandaşların Bayramda rahatlıkla yakınlarının mezarın ziyaret etmesi için Mezarlıklar Müdürlüğü tarafında Şehirde bulunan tüm mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemesi aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilmeleri için mezarlıkta temizlik çalışması yaptı. Kağıt, naylon, pet şişe ve çevreye zarar veren çeşitli atıklar ile Kurumuş olan otları Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından toplanıp, mezarlıklar temiz bir görünüme kavuştu.

Ramazan Bayramında mezarlık ziyaretine gelecek olan vatandaşların çok temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmesi  için Büyükşehir Belediyesi tarafından gerekli tüm tedbirler alındı.



2 Temmuz 2016 Cumartesi 14:11

http://www.urfa63haber.com/haber/mezarliklarda-bayram-hazirligi-2907.html