ASPİM Personeli İftarda Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASPİM) personeli iftarda bir araya geldi.

ASPİM Personeli İftarda Bir Araya Geldi

ASP İl Müdürlüğü personeli iftarda bir araya geldi.  Sporyum Ocak başında verilen iftar yemeğine ASP İl Müdürü Murat Demirkol, İl Müdür yardımcıları, kuruluş müdürleri ve il müdürlüğünde çalışan personel katıldı.

Programda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol,” Bu mübarek Ramazan akşamında hep birlikte olmaktan çok mutluyum. Göreve geldiğimizde söylemiştim, başladığımız yerden sonuna kadar her zaman yanınızda olacağız. Bu ramazan ayında tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya geldik. Hepimiz Şanlıurfa halkı için çalışıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki birlik, beraberlik ve uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. En büyük gücümüz ve güvencemiz çalışma arkadaşlarımızdır.

Gayretlerinden ve sorumlu davranışlarından dolayı kendilerini tebrik ederim. İftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm il müdürlüğü personelimize teşekkür ediyor, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" dedi.



30 Haziran 2016 Per�embe 17:41

http://www.urfa63haber.com/haber/aspim-personeli-iftarda-bir-araya-geldi-2889.html