Sema Çiftçi, İftarda Ailelerin Evine Konuk Oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi, engelli, yetim ve dar gelirli ailelerle birlikte iftar programları düzenleyerek ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sema Çiftçi, İftarda Ailelerin Evine Konuk Oluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi, 8 yaşındaki engelli Nazif'in ailesinin evine konuk olarak birlikte iftar yaptı. 

Ramazan ayı dolayısıyla bir çok farklı etkinliğe imza atan Sema Çiftçi, Eyyübiye ilçesine bağlı Dedeosman Mahallesinde ikamet eden ailenin evine konuk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım malzemelerini aileye ulaştırdı. 

Ziyareti sırasında 8 yaşındaki engelli Nazif'le yakından ilgilenen Sema Çiftçi, yanında getirdiği çeşitli hediyeleri çocuklara verdi. Nazif'in eğitimi hakkında annesinden bilgi alan Sema Çiftçi, çocukların eğitimi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Burada bir açıklama yapan Sema Çiftçi, "Nazif ve ailesiyle birlikte ekmeğimizi bölüşmeye geldik. Ziyaretimiz Nazif'i çok sevindirdi. İftar yemeğimizde Nazif'in sevdiği yemekler varmış. Bir araya gelmekten mutluyuz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanındayız" dedi.

 

Sema Çiftçi ilerleyen günlerde benzer ziyaretler gerçekleştirerek bu kez Onikiler Mahallesinde yetim bir ailenin konuğu oldu. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım paketlerini aileye veren Sema Çiftçi, aile bireyleri ile birlikte iftar yaparak sohbet etti. İftarın ardından Sema Çiftçi aileye hayırlı ramazanlar dileyerek evden ayrıldı.



30 Haziran 2016 Per�embe 13:08

http://www.urfa63haber.com/haber/sema-ciftci-iftarda-ailelerin-evine-konuk-oluyor-2875.html