Yeni Aile Mezarlığı Yolu Asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi Yeni Aile Mezarlığındaki mevcut yolu asfaltladı.

Yeni Aile Mezarlığı Yolu Asfaltlandı

Büyükşehir ekipleri, çalışma ile birlikte çevrede olumsuz görüntü oluşturan metaryalleri de kaldırarak çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kent merkezinde bulunan ana arter ve orta refüjleri çiçeklerle donatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bir taraftan da mezarlıklardaki rutin temizlik çalışmalarını bayram dolayısıyla yoğunlaştırdı. Bayram öncesi her türlü koordinasyonun gözden geçirildiği Büyükşehir Belediyesi'nde, vatandaşların bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirler tekrar tekrar gözden geçirildi. 

YENİ MEZRALIK YOLU ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi, bayram hazırlıkları arasında Yeni Aile Mezarlığındaki yolda revizyona gitti. Mevcut yolda asfaltlama çalışması yapan ekipler, çevrede olumsuzluk oluşturan görüntüleri de kaldırdı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, deforme olan yollardaki çalışmasını tamamlayarak Yeni Aile Mezarlığının Mardin Karayolu ile bağlantısını asfaltladı.

Bayram öncesi kabristan ziyaretinde bulunan vatandaşlar da eski yolda büyük sıkıntı yaşadıklarını ve çalışmadan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söylediler.

Büyükşehir Belediyesi, bayramda ayrıca gerek akraba gerekse kabristan ziyareti yoğunluğunu göz önünde bulundurarak şehir içi toplu taşımada da planlamayı şimdiden belirledi.

 

 



25 Haziran 2016 Cumartesi 10:20

http://www.urfa63haber.com/haber/yeni-aile-mezarligi-yolu-asfaltlandi-2802.html