Yılmaztekin Çiftçinin Elektrik Sorununu Çözdü

Ovanın Elektrik Sorunu Çözüme Kavuştu

Yılmaztekin Çiftçinin Elektrik Sorununu Çözdü

Sulama mevsiminde Çiftçiler ile DEDAŞ arasında bir çok sorun yaşanmasına yol açan elektrik kesintilerine çözüm bulmak için Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin sorunun çözümü için yöre halkına söz vermişti.

Bu yılı sulama mevsiminde Elektriklerin kesintisinden dolayı kuruyan mahsurlarını kurtarmak ve yetkililere seslerini duyurmak için Akçakale - Ceylanpınar yolu halk arasında Pekmezli yolu olarak bilinen yolu çiftçiler tarafından ulaşıma kapatılarak eylem yapılmıştı.

Bu gelişmelerin üzerine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin yörede yapmış olduğu toplantılar ve kanat önderleri ile yaptığı görüşmeler sonucunda Elektrik sorunlarının çözümü yönünde söz vermiş ve bu sorunun mutlaka çözüme kavuşturacağını söylemişti.

Bugün Elektrik kesintisinin yoğun olduğu Pekmezli Mahallesine 100 Mw'lık ana trafo indirilmiş ve yetkililer tarafından montajına başlanmıştır. Pekmezli bölgesindeki yaşanan Elektrik sorun birkaç güne biteceğini Belirten Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yılmaztekin yöre halkından biraz daha sabır istedi. 



24 Haziran 2016 Cuma 16:34

http://www.urfa63haber.com/haber/yilmaztekin-ciftcinin-elektrik-sorununu-cozdu--2801.html