Büyükşehir Çalışanları İftar Programında Buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan işçiler ve aileleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Büyükşehir Çalışanları İftar Programında Buluştu

Programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar, kurum çalışanları olarak büyük bir aile olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan taşeron personeller, düzenlenen iftar programında buluştu. Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesislerine düzenlenen iftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcıları Emin Özçınar ve Ferit Dağdeviren, çok sayıda taşeron personel ve aileleri katıldı.

İftar programında ilk olarak koordinasyon toplantısı düzenlenerek personelle iş iletişim görüşmesi yapıldı.

Programda konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar "Ramazan dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan iftar yemeğine katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik olarak bir şeyleri paylaşmak çok güzel bir şey. Emekçi kardeşlerimizin alın terlerinden hariç gönüllerinden yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Belediyemizin en alt personelinden en üst personeline kadar bu şehrin gelişmesinde ve güzelleşmesinde ayrı ayrı emeği vardır. Kimi zaman park bahçede, yol yaparken ve kaldırım yaparken çalışıyorsunuz. Dolayısıyla en çok teşekkürü sizler hak ediyorsunuz bu yüzden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren ise, "Peygamber Efendimizin dediği gibi, İnsanlara en hayırlı olan İnsanlara hizmet edendir. Şehrimizin gelişmesinde emeği geçen arkadaşlarımız bir bir hizmet vermektedir. İnşallah hepiniz bu Peygamber efendimizin hadis-i şerifine mazhar oluruz" dedi.

 

 

 



20 Haziran 2016 Pazartesi 22:54

http://www.urfa63haber.com/haber/buyuksehir-calisanlari-iftar-programinda-bulustu-2724.html