Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin birbiri ardına açtığı yüzme yavuzları sayesinde gençler bir yandan yüzme öğrenirken diğer yandan spor yapmanın tadını çıkarıyor.

Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Ramazan ayı dolayısıyla akşam saatleri hizmet veren havuzlar özellikle gençlerin yoğun ilgisini görüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanında ve ilçelerde hizmet veren yüzme havuzları yoğun ilgi görüyor. 7'den 70'e her kesimden vatandaşın uğrak adresi haline gelen havuzlar, erkekler ve kadınlar olmak üzere farklı seanslarda hizmet veriyor.

Ramazan ayı dolayısıyla akşam saatlerinde açık olan havuzlarda her türlü hijyen ve sağlık koşulları yapılan çalışmalarla kontrol altında tutuluyor. Olimpik, yarı olimpik, çocuk havuzları ve oyun havuzları şeklinde farkı standartlarda hizmet veren havuzlar, özellikle gençlerin en uğrak adreslerinin başında geliyor.

Şehir merkezinde 3 bin 500, ilçelerde ise 6 bin 500 olmak üzere toplamda günlük 10 bin kişiyi yüzme sporu ile buluşturan havuzlarda yüzmenin tadını çıkaran vatandaşlar, hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

107 EĞİTİCİ PERSONEL GÖREV ALIYOR

Şanlıurfa'da gençlere yüzme sporunu aşılamak ve onları kanaletlerden uzak tutmak için şehir merkezi ve ilçelerde yapılan havuzlarda 107 uzman eğitici görev alıyor. Haftanın belirli gün ve saatlerinde gençlere yüzmeyi de öğreten eğiticiler, çocukları da sürekli olarak gözetim altında tutuyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki yüzme havuzlarında Ramazan ayı içerisinde vatandaşlar saat 21.00 ila 01.00 saatleri arasında yararlanabiliyor.

 



20 Haziran 2016 Pazartesi 14:36

http://www.urfa63haber.com/haber/yuzme-havuzlarina-yogun-ilgi-2715.html