Şanlıurfaspor'un Olağanüstü Kongresi Donduruldu

Şanlıurfaspor'un bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulu, yanlış liste hazırlanması nedeniyle 25 Haziran Cumartesi gününe kadar donduruldu.

Şanlıurfaspor'un Olağanüstü Kongresi Donduruldu

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenen genel kurul toplantısı,Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda yapıldı. Kulüp eski başkanları ve delegelerin katılımıyla gerçekleştirilen kurulda, faaliyet raporu, gelir ve gider hesapları ile denetim kurulu raporları okundu.

Genel kurulda kulübün eski başkanları Fethi Şimşek ve Kemal Saraçoğlu'nun konuşmalarının ardından divan başkanlığı, yönetim kurulu listesinin yanlış oluşturulması nedeniyle olağanüstü genel kurulu, 25 Haziran Cumartesi gününe kadar dondurduğunu açıkladı.



Alınan karar sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan kulübün onursal başkanıMehmet Ekinci, özellikle son bir haftada yeni yönetim listesi oluşturabilmek için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

Şanlıurfaspor'un menfaati için yönetim kurulu seçimini gelecek haftaya bıraktıklarını vurgulayan Ekinci, "Oluşturduğumuz listeyi sunmadık, dolayısıyla divanın yetkisinde de olan bir hususla 25 Haziran'a kadar kongremiz donduruldu. Gelecek hafta, oluşturduğumuz yönetim listesini revize ederek sunacağız. Şanlıurfaspor'u, herkesin sahiplenebileceği bir yönetim kuruluna kavuşturmuş olacağız." diye konuştu.

Sarı-yeşilli kulüpte 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Fethi Şimşek, olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklamış, yeni yönetimin ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci koordinesinde oluşturulması kararlaştırılmıştı.

haberler.com



19 Haziran 2016 Pazar 17:57

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfasporun-olaganustu-kongresi-donduruldu-2707.html