Bozova Atık Su Arıtma Tesisinde Sona Doğru

Bozova'da kentleşme ve sosyal alanda dev yatırımlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, yapımını tamamladığı atık su arıtma tesisinin ek bağlantı hatlarını revize ediyor.

Bozova Atık Su Arıtma Tesisinde Sona Doğru

İlçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, sorunlara çözüm ürettiklerini söyledi.

Kent merkezi ve ilçelerde çevreci projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da Atık su arıtma tesisinin inşaat çalışmalarını tamamladı. Tesisin kanalizasyon bağlantılarını yaparak yeni hatlar çeken Büyükşehir Belediyesi, ilçedeki atık suyu tekrar doğaya kazandırmış olacak .

İlçe genelinde sürdürülen alt yapı çalışmalarını inceleyerek modern Atık su arıtma tesisini gezen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların kısa bir sürede tamamlanacağına değinen Başkan Nihat Çiftçi, ilçenin 100 yıllık alt yapı soruna çözüm üreteceklerine vurguda bulundu.

İlçe genelinde sürdürülen geniş kapsamlı alt yapı çalışmalarının ardından sistemli bir şekilde asfalt, çevre düzenlemesi ve yol düzenleme çalışmalarını yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirecek .

 

 



16 Haziran 2016 Per�embe 16:28

http://www.urfa63haber.com/haber/bozova-atik-su-aritma-tesisinde-sona-dogru-2663.html