Çocuk Psikiyatrisi Dr. Berna Polat Göreve Başladı

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine Uzm.Dr.Berna POLAT'ın atanması ile Şanlıurfa il genelindeki çocuk psikiyatrisi uzmanı sayısı 4'e yükseldi.

Çocuk Psikiyatrisi Dr. Berna Polat Göreve Başladı

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Çocuk psikiyatri uzmanı olarak atanan Dr.Berna Polat vatandaşlarımıza poliklinik hizmeti vermeye başlamıştır.

Şanlıurfa ilinde toplamda 4 çocuk psikiyatri uzmanı hizmet vermektedir. Tüm Türkiye de olduğu gibi Şanlıurfa da da çocuk psikiyatri uzmanına ihtiyaç vardır. Şu anda Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde iki uzman,üniversite hastanesinde 1 uzman görev yapmakta iken, bir uzman hekim de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır.

Uzm.Dr.Berna POLAT; Ülkemizin ve Aile kurumunun yegane teminatı olan çocuklarımızın koruyucu ruh sağlığını önemsemekteyiz, Çocuk psikiyatrisi kliniğinde 0-18 yaş aralığındaki çocuk ve ergenlerde oluşan ruhsal hastalıkların tedavisi ve takibini yapmaktayız.

Otizm, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, enürezis-enkoprezis, duygu durum bozuklukları, zekâ gerilikleri, tik bozuklukları, anksiyete bozukları, aile görüşmesi ve tedavisi, gelişimsel testler ile daha birçok alanda poliklinik hizmeti vermekteyiz dedi.



7 Haziran 2016 Sal� 10:16

http://www.urfa63haber.com/haber/cocuk-psikiyatrisi-dr-berna-polat-goreve-basladi-2508.html