Özcan’dan Berat Kandili Kutlama Mesaji

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekil Halil Özcan Mübarek Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Özcan’dan Berat Kandili Kutlama Mesaji

Rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi olan Ramazan-ı Şerifin habercisi Berat Kandiline erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kandiller aynı zamanda, insanlar arasındaki küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak, kin, nefret ve intikam duygularını aşmak için bir fırsattır. Bizler için hesaplaşma, varlığımızı yeniden gözden geçirme, muhasebe ve tefekkür etme imkânları sağlayan bu rahmet gecelerini birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Peygamberimiz (sas), bu gecede Yüce Rabbimizin “Bağışlanmak dileyen yok mu, onu bağışlayayım! Rızık isteyen yok mu, ona rızık vereyim! Belâya dûçar olan yok mu, ona afiyet vereyim!” Buyurduğunu unutmayalım.  

Bu mübarek geceyi iyi değerlendirerek; günahlarından berat etmiş, hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş, yüreğini imana açmış ve ömrünü salih amellere adamış kullar olarak Ramazan’a ulaşmamızı Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlıurfa Hemşehrilerimin ve  tüm İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.



21 May�s 2016 Cumartesi 09:42

http://www.urfa63haber.com/haber/ozcandan-berat-kandili-kutlama-mesaji-2234.html