Şampiyon Büyükşehir Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Amatör Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Eski Başkanı Merhum Bahattin Canbeyli anısına düzenlenen U- 19 Futbol Turnuvası'nın final maçını izledi.

Şampiyon Büyükşehir Oldu

Başkanı Nihat Çiftçi, Yenice Spor Tesisinde 14 takımın katılımıyla başlayan ve üç hafta süren Bahattin Canbeyli U- 19 Futbol Turnuvası'nın Final maçını gençlerle birlikte izledi.

Eyyübiye İlçesinde bulunan Yenice Spor Tesislerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  ile 11 Nisanspor arasında oynanan final maçında eşitlik bozulmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltı vuruşları sonucunda Büyükşehir Belediyespor U-19 Futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ'DEN GENÇLERE MÜJDE

Kupa töreni öncesi bir konuşma yaparak gençlere seslenen Başkan Çiftçi, sporun her alanına katkı sağlaması için Şanlıurfa Ticaret Merkezi yanında yepyeni bir tesisi gençlere kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Başkan Çiftçi, "Biz, her iki takımı da tebrik ediyoruz. Sporda önemli olan disiplinli olmak, kendini geliştirmek, saygı ve sevgi almaktır. Bahattin Canbeyli bu uğurda ömrünü verdi. Bu turnuvayı da onun adına düzenledik. Allah kendisine rahmet eylesin. Turnuvamızda da Büyükşehir Belediyespor kupayı almış oluyor. Burada önemli olan Şanlıurfaspor'a, Şanlıurfa'daki tüm amatör kulüplerine, 13 ilçemizin tamamına tüm takımlarımızı kucaklamak ve kentimizi spor şehri haline getirmektir. Biz bunun uğraşını veriyoruz. Şimdi ŞUTİM'de gençlerimize yepyeni bir tesis kazandırıyoruz. Ben turnuva genelinde katılan tüm takımlarımızı kutluyoruz" dedi.

 

Başkan Çiftçi daha sonra futbolculara madalyalarını vererek, turnuvada dereceye giren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'un futbolcularıyla birlikte kupayı kaldırdı.

 

 



26 Nisan 2016 Sal� 12:07

http://www.urfa63haber.com/haber/sampiyon-buyuksehir-oldu-1857.html