YENİ YILIN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Yılın son günündeki son ziyaretini Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştiren Vali Şıldak, 2024’ün ilk dakikalarında dünyaya gelen Fevzi bebeğin ailesini tebrik etti.

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

Şanlıurfa valisi Hasan Şıldak Yilbaşı ziyaretleri programı kapsamında Hastane ziyaretinde acil servisleri ziyaret eden Vali Şıldak, hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Saat 00.02’de dünyaya gözlerini açarak 2024’te Şanlıurfa’da ilk doğan Öden ailesinin ilk çocuğu Fevzi bebeği ziyaret eden Vali Şıldak aileyi tebrik etti. Bebeğe altın takan Vali Şıldak burada yaptığı açıklamada; “Ailenin heyecanını bizler de yaşadık. Aileye hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Şanlıurfa’da dünyaya gözlerini açan ilk bebeği kucaklamış olduk. Fevzi bebeğe uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz. Doğumu gerçekleştiren sağlık ekibimizi de tebrik ediyorum” dedi.

 

Açıklamasında tüm Şanlıurfalıların da yeni yılını kutlayan Vali Şıldak, “Şanlıurfa yeni yıla sakin ve huzurlu girdi. 2024’ün ilimiz ve ülkemiz için gelişmenin, huzurun, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği verimli ve hayırlı bir yıl olmasını diliyorum. Bu güzel coğrafyada yaşayan müstesna insanların her şeyin en güzeline layık olduğunu biliyoruz. Biz de onlara hizmet etme noktasında çok daha fazla çalışacağız. Bir kez daha tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 

Programı boyunca Vali Şıldak’a eşi Fatma Nur Şıldak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici eşlik etti.



1 Ocak 2024 Pazartesi 16:00

http://www.urfa63haber.com/haber/yeni-yilin-ilk-bebegi-dunyaya-gozlerini-acti-16930.html