DUSAK EL BİRLİĞİ İLE AFETLERİN İZLERİNİ SİLECEĞİZ

Geçtiğimiz aylarda yaşanan afetlerin verdiği ağır hasarların izini silmek için Şanlıurfalı yetkililer el birliği ile çalışıyorlar

DUSAK EL BİRLİĞİ İLE AFETLERİN İZLERİNİ SİLECEĞİZ

AK parti Şanlıurfa Milletvekili Prf. Dr Abdurrahim Dusak geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem ve sel afetleri nedeniyle Şanlıurfa'da yaşanan Can ve Mal kayıbının verdiği izleri silmek İçin çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dusak ve AK parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak , Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte yaşanan afet sonrası yaraların sarılması için Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş'i ziyaret ettiler .

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdurrahim Dusak , Hikmet Başak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül oluşan heyet 

Geçtiğimiz aylarda belli aralıklar halinde Şanlıurfa'da yaşanan deprem ve sel feleketlerinin vermiş olduğu derin izleri silmek için Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş'e Afetlerin yol açtığı ekonomik zorluklara dikkat çekerek destek talebinde bulundular.



26 A�ustos 2023 Cumartesi 10:09

http://www.urfa63haber.com/haber/dusak-el-birligi-ile-afetlerin-izlerini-silecegiz--16540.html